Bel: 0492-351483 Mail: info@venneman.eu

Evenementen

2017

Paaspop

Paaspop
2017

Peelpop

Peelpop
2017

Halfvasten Festival

Halfvasten Festival
2016

WiSH Outdoor

De eerste leveringen zijn weer gedaan. De opbouw is weer begonnen van dit geweldige project.

WiSH Outdoor
2016

Lindefeesten Sambeek

Lindefeesten Sambeek
2011

Bavaria Open Air

Bavaria Open Air

Passend advies voor uw evenementen

Het succes van uw evenement staat of valt met de betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid van uw stroomvoorziening.  Als Venneman hebben wij een klinkende naam opgebouwd als deskundige leverancier van aggregaten tijdens festival en andere evenementen, van klein tot groot.

Wij leveren niet alleen de aggregaten, maar verzorgen ook de montage en aansluiting op uw locatie. Zo bent u als organisator verzekerd van een professioneel geïnstalleerd en stabiel systeem. Onze nieuwste generatie huuraggregaten is heel zuinig en super stil. Ook zijn ze voorzien van een dubbelwandige brandstoftank. Wilt u dat uw stroomvoorziening zorgeloos langere tijd onafgebroken blijft draaien, dan kunnen wij ook het brandstofmanagement voor u verzorgen.

Hebt u voor uw evenement behoefte aan tijdelijke stroom voor de muziek en de koelinstallatie? Dan kunt u bij ons terecht voor een oplossing op maat voor de stroomvoorziening van uw evenement. Wij beschikken daarvoor over een uitgebreide huurvloot van aggregaten met alle benodigd toebehoren, en maken graag samen met u een plan dat volledig is toegesneden op uw evenement.

Direct een vraag stellen? Vul ons contactformulier in Contactformulier