Bel: 0492-351483 Mail: info@venneman.eu

Over ons

Venneman is een echt familiebedrijf

Venneman is een echt familie bedrijf, met gemotiveerde medewerkers die altijd klaar staan voor de klanten. De dagelijkse leiding is in handen van de broers Andor en Maurice Venneman, die in 2000 hun ouders Joop en Riek Venneman opvolgden. Beide eigenaren draaiden toen overigens al volop mee in het bedrijf dat vanaf de start is gevestigd in het Peeldorp Elsendorp.

Joop en Riek Venneman, die het bedrijf in 1964 hadden opgericht, richtten zich in de beginjaren op de verkoop van gereedschappen en agrarische benodigdheden. Met zijn heldere blik op de markt en zijn ondernemerschap breidde Venneman dat spoedig daarna uit met de verkoop en verhuur van compressoren en persluchtgereedschappen. Een volgende belangrijke stap nam het bedrijf begin jaren tachtig met de verkoop en verhuur van aggregaten.

De ontwikkeling van de aggregaten en compressoren heeft de afgelopen tientallen jaren een enorme vlucht genomen. Venneman mag zich rekenen tot de gespecialiseerde bedrijven die bij de ‘kopgroep’ in de sector behoort. De specialist onderscheidt zich graag met een breed en modern programma van compressoren, aggregaten en toebehoren.

Bedrijven, particulieren en organisaties kunnen bij Venneman terecht voor de beste apparatuur en een gedegen advies. Hetzelfde geldt voor technische en logistieke ondersteuning. Kwaliteit en service staan bij het Brabantse bedrijf al meer dan 50 jaar hoog in het vaandel. Dat komt terug in een 24/7 service, ofwel een ondersteuning van 24 uur, gedurende 7 dagen per week.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Samen met u maken wij een passend advies voor uw evenement.